Evenement 2014

Het thema van 2014 is BEELDSCHOON.

De kunstenaars prikkelen de bezoekers om zich een beeld in het hoofd te vormen; een zogenaamde visualisatie van de kunstwerken die nog gaan ontstaan. Op die manier wordt op een ontspannen manier de creativiteit ontwikkeld en de fantasie geprikkeld.

Kunst in Duin stimuleert bewust de interactieve ontmoeting tussen de nieuwsgierige bezoeker en de onbevangen kunstenaar.

In totaal zullen circa 100 kunstenaars hun kunnen tonen: carvers en beeldende kunstenaars, schilders, en glas- en keramiek kunstenaars. Diverse optredens variërend van optredens van koren en diverse bands tot en met performances van dichters zorgen voor extra verpozing.

Evenals bij de vorige evenementen zal er dit jaar ook een specifiek programma voor kinderen zijn in het “kinderkunstdorp“. Er wordt een grote Tipi opgezet bij de Frederik’s Hof, waar de kinderen op verschillende wijzen, begeleid door kunstenaars, een bijdrage kunnen leveren.

Tijdens het weekeind worden streekproducten gepresenteerd, die u ook kunt kopen.

Dit jaar zijn wij in de gelukkige omstandigheid dat tijdens ons evenement het COBRA BUITEN (www.cobrabuiten.nl) festival en de tentoonstelling van Joep van Lieshout (http://www.ateliervanlieshout.com/news.htm) te zien zijn op het Landgoed Kasteel Keukenhof. Beide exposities geven een extra dimensie aan de grote diversiteit van kunstenaars die invulling geven aan ons motto: BEELDSCHOON.

 

Naast het spectaculaire woodcarven, zullen dit jaar ook land-art kunstenaars hun opwachting maken met indrukwekkende locatie- gebonden kunstwerken.

1239931_664269670274825_1012821299_n

Een deel van het Kunst in Duin-terrein zal worden omgetoverd in een Kinderkunstdorp, waar gedurende het festival verschillende creatieve en leerzame activiteiten worden georganiseerd voor kinderen van alle leeftijden.

U kunt ook meedoen aan een Fotowedstrijd!

Ons evenement is mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van veel vrijwilligers en diverse organisaties uit onze bollenstreek.

Bezoek het evenement Beeldschoon van zaterdag 23 augustus tot en met zondag 31 augustus  op het landgoed Kasteel Keukenhof.

Keukenhof KinD 2014

Tickets en bereikbaarheid

Er  zijn verschillende mogelijkheden om het evenement te bezoeken: tickets bij de kassa, e-ticket of via een speciaal voor deze gelegenheid gecreëerd arrangement van Hotels van Oranje.

KINDEREN TOT 12 JAAR BETALEN VANAF 27 AUGUSTUS GEEN TOEGANG.

Het landgoed Kasteel Keukenhof is bereikbaar per auto, per fiets of per openbaar vervoer.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>